Wat doen we?

Deuveux & Vanerum bouwgronden

Bouwgronden worden steeds schaarser in Vlaanderen. Door bijkomende reguleringen zoals het bosdecreet, de watertoets, het MER (Milieu Effecten Rapport) en de nieuwe regelgeving rond de betonstop wordt het voor een particulier niet makkelijk. Bij Deveux &Vanerum bekijken wij alle  regelgeving en focussen we ons op het aanbieden van kwaliteitsvolle bouwgronden. Wij kunnen dan ook buigen op talrijke succesvolle projecten.

Al onze bouwgronden worden voorzien van de nodige nutsinfrastructuur. De groenvoorziening wordt ontworpen door de landschapssarchitect.

 

 

Deveux & Vanerum Woonprojecten

Samen met een aantal gerenommeerde partners gaan we aan de slag om uw woondroom werkelijkheid te laten worden. We gaan hierbij voor degelijkheid en kwaliteitsvolle afwerkingen. Daarom gaan we enkel in zee met partijen die, net als wij, meedenken aan de woning van morgen, uw huis en thuis.

Elke woning is uniek. Alle plannen worden zorgvuldig nagekeken door een binnenhuisarchitect om ervoor te zorgen dat naast het esthetische ook het praktische centraal staat. Na de fase van het opmaken van de plannen en aanvragen van vergunningen start de bouwfase. Hiervoor doen wij beroep op zorgvuldig uitgekozen aannemers die al heel wat verwezenlijkingen op het palmares staan hebben. De woningen worden of wind- en waterdicht (casco) opgeleverd of volledig afgewerkt. De keuze voor keuken, badkamer en vloer wordt samen met u bepaalt. Zo kan u van uw huis een echte thuis maken.

 

Zowel de activiteit bouwgronden als woonprojecten worden in eigen beheer verwezenlijkt.  Zo vermijden we allerlei tussenpersonen en heeft u een rechtstreeks aanspreekpunt. Transparantie en communicatie staan bij ons voorop.

Bij ons kopen is met een gerust gemoed uw bouwproject starten.