Wat doen we?

Ontwikkeling van bouwgronden

Bouwgronden worden steeds schaarser. Door bijkomende reguleringen zoals het bosdecreet, de watertoets, het MER (Milieu Effecten Rapport) en de nieuwe regelgeving rond de betonstop wordt het voor een particulier niet makkelijk. Bij Deveux & Vanerum bekijken we de mogelijkheden en focussen ons op het aanbieden van kwaliteitsvolle bouwgronden. We hebben reeds talrijke succescvolle projecten gerealiseerd.

Al onze bouwgronden beschikken over de nodige nutsvoorzieningen. De groenvoorziening wordt ontworpen door de landschapssarchitect.

 

 

Ontwikkeling van woonprojecten

Samen met een aantal gerenommeerde partners gaan we aan de slag om uw woondroom werkelijkheid te maken. We gaan hierbij voor duurzaamheid en kwaliteit. Daarom gaan we enkel in zee met partijen die, net als wij, meedenken aan de woning van morgen, uw huis en thuis.

Elke woning is uniek. De plannen worden zorgvuldig nagekeken door een binnenhuisarchitect om zowel het esthetische als het praktische centraal te stellen. Na het opmaken van de plannen en aanvragen van vergunningen start de bouwfase. Hiervoor doen wij beroep op zorgvuldig uitgekozen aannemers. We werken uitsluitend volgens de traditionele bouwmethode en leveren de woningen wind- en waterdicht (casco) of volledig afgewerkt (sleutel op de deur) op. De keuze voor keuken, badkamer en vloer wordt samen met u bepaald. Zo kan u van uw huis een echte thuis maken.

 

Zowel de activiteit bouwgronden als woonprojecten worden in eigen beheer verwezenlijkt.  Zo vermijden we allerlei tussenpersonen en heeft u een rechtstreeks aanspreekpunt. Transparantie en communicatie staan bij ons voorop.

Bij ons kopen is met een gerust gemoed uw bouwproject starten.