Donckheide – Herk-de-Stad

 

Donckheide is een kleinschalig woonproject gelegen te Herk-de-Stad (Donk) met ruimte voor 22 woningen in Manoir, pastorie en hedendaagse stijl zowel in open als in halfopen bebouwing. De ontsluiting van dit project is voorzien via de Korpse straat. Voor voetgangers en fietsers is er ook  een doorgang naar de Lepelstraat  waar u op minder dan 100 meter een bushalte vindt.

De woningen zijn gegroepeerd aan 2 mooie speelpleinen die voorzien worden van veel groen. Bij de afwerking van deze pleinen zullen er tevens een aantal speeltuigen voorzien worden op het grote plein waardoor dit een zeer kindvriendelijke omgeving wordt.

Op deze prachtige groene locatie bieden wij 10 instapklare woningen aan bestaande uit een uiteenlopend aanbod in zowel hedendaagse als klassieke architectuur. Lot 8 – 11 werden ontworpen in klassieke Manoir stijl, lot 15 – 20  in de klassieke pastorie stijl, alle woningen zijn voorzien van een ruime leefruimte en 3 slaapkamers.

Meer informatie (plannen en lastenboek) over deze woningen vindt u terug door te klikken op “bekijk details” achter de betreffende woning in onderstaande tabel.

 

Troeven van Donk

  • rustige en groene omgeving
  • landelijke charme
  • vlotte verbinding naar Hasselt / Diest / Leuven
  • verschillende recreatiemogelijkheden in de directe omgeving
  • aanwezigheid van meerdere scholen en opvang