Donckheide – Afgewerkte woningen in halfopen bebouwing

 

Donckheide is een kleinschalig woonproject gelegen te Herk-de-Stad (Donk) met ruimte voor 22 woningen in Manoir, pastorie en hedendaagse stijl zowel in open als in halfopen bebouwing. De ontsluiting van dit project is voorzien via de Korpse straat. Voor voetgangers en fietsers is er ook  een doorgang naar de Lepelstraat  waar u op minder dan 100 meter een bushalte vindt.

De woningen zijn gegroepeerd aan 2 mooie speelpleinen die voorzien worden van veel groen. Bij de afwerking van deze pleinen zullen er tevens een aantal speeltuigen voorzien worden op het grote plein waardoor dit een zeer kindvriendelijke omgeving wordt.

Op deze prachtige groene locatie bieden wij 10 instapklare woningen aan bestaande uit een uiteenlopend aanbod in zowel hedendaagse als klassieke architectuur. Lot 8 – 11 werden ontworpen in klassieke Manoir stijl voorzien van een ruime leefruimte en 3 slaapkamers. Verder worden er binnen dit project eveneens een 6 tal woningen (loten 15 – 20) aangeboden onder formule ‘huurkoop’. De geïnteresseerde toekomstige bewoner zal de woning eerst kunnen huren en na verloop van tijd (5 tot 10 jaar na de eerste ingebruikname) zal hij of zij de woning kunnen aankopen waarbij de betaalde huurgelden vanaf het tweede jaar volledig afgetrokken worden van de koopsom. In het ontwerp van deze woningen werd reeds rekening gehouden met uitbreidingsmogelijkheden waardoor deze woningen perfect aanpasbaar zijn aan uw noden en wensen.

Meer informatie (plannen en lastenboek) over deze woningen vindt u terug door te klikken op “bekijk details” achter de betreffende woning in onderstaande tabel.

 

Troeven van Donk

  • rustige en groene omgeving
  • landelijke charme
  • vlotte verbinding naar Hasselt / Diest / Leuven
  • verschillende recreatiemogelijkheden in de directe omgeving
  • aanwezigheid van meerdere scholen en opvang