top of page
woning13nieuw.png

Woning 13

Schaliëndak Holsbeek

Het betreft hier een pleinwoning met een bewoonbare oppervlakte van 191 vierkante meter.

Deze woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, 1 dressing en een familiebadkamer. De afgewerkte zolderruimte kan naar keuze ingericht worden maar kan ook nog opgedeeld worden volgens de wensen van de koper.

De woning is voorzien van 1 overdekte parkeerplaats (carport) en 1 parkeerplaats dewelke zich links van lot 12 bevinden. De omheinde achtertuin is bereikbaar via een poortje achteraan de tuin.

Bewoonbare opp.:
Grondopp.: 

Aantal slaapkamers: 

191m²
206m²

3 + afgewerkte zolder

dirkverkoop.png

Meer weten over deze woning? 

Stel een vraag aan Dirk of maak een afspraak!

Schaliëndak 8.jpg

Prijs 

Totaalprijs grond + constructie
Prijs per m² bewoonbare oppervlakte

 

Prijzen excl. kosten koper zoals registratierechten, BTW, …

€ 545 000,00

€ 2 854,00

Heeft u interesse en wenst u meer info?

Vul je gegevens in en ontvang de plannen en het lastenboek. 

Heerlijk wonen in Holsbeek!

Holsbeek heeft verschillende troeven. Deze locatie combineert de landelijkheid en open ruimte van een dorpsgemeente met de nabijheid van een bruisende studentenstad als Leuven met al haar voorzieningen.

Hoewel Leuven in de onmiddellijke nabijheid is gelegen vindt u in Holsbeek zelf alle voorzieningen die het leven aangenaam en praktisch maken. Zo vindt u hier een lokale bakker, slager, kruidenier, enkele cafés en meerdere restaurants. Daarenboven beschikt de gemeente over een goed uitgerust gemeentelijk sportcomplex met tal van activiteiten en een moderne fitness.

Wie houdt van een pittige wandeling of een uitdagende mountainbike tocht komt hier zeker aan zijn trekken.


De Kesselberg met het omliggend natuurgebied ligt op slecht 500m verwijderd van dit woonproject.  Op een tweetal km vindt u het Chartreuzenbos; een prachtig natuurgebied met uitgestrekte wijngaarden en vergezichten. Vanuit Holsbeek vertrekken er maar liefst 10 MTB routes over kleine wegen, verhard en onverhard, door de bossen en langs holle wegen met afstanden van 10 tot 60 km.


Te Sint-Piertersrode, één van de deelgemeentes, vindt u het kasteel van Horst; een idyllische waterburcht uit de 13e eeuw met een indrukwekkende slotgracht en hieraan gekoppeld een mooie brasserie.  En uiteraard kunnen we de studentenstad Leuven niet vergeten met haar verschillende monumenten en maar liefst 7 statige kerken.

Schaliëndak 9.jpg
bottom of page