top of page
DEVEUX VANERUM-12.jpg

Wie zijn we?

Reeds meer dan twintig jaar leggen we ons toe op het ontwikkelen van kwaliteitsvolle bouwpercelen. Deveux & Vanerum beschikt over een grondenportefeuille in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. We zoeken de meest kwaliteitsvolle locaties en streven ernaar om voor elk budget bouwpercelen aan te bieden.

De afdeling “woonprojecten”  is een aanvullende activiteit binnen Deveux & Vanerum. Daarbij gaan we altijd voor een eerlijke architectuur met een transparant en realistisch prijskaartje. Een woning bezitten is immers een recht voor iedereen.

Door ons niet te verliezen in kwantiteit kunnen we volop gaan voor kwaliteit. Elke dag halen we het beste uit elk van ons waarbij de klant centraal staat. Elke nieuwe ontwikkeling wordt in nauw overleg uitgewerkt met het lokale bestuur. Wij doen hiervoor beroep op de meest gerenommeerde partners voor het ontwikkelen van uw toekomstige leefomgeving.

favicon.png

4 Redenen om te kiezen voor Deveux Vanerum

1

Passie, in alles wat we ondernemen. We doen alles met overgave, plezier en enthousiasme. We zijn gepassioneerd door klanten en proberen een unieke klantenbeleving na te streven.

2

Een trots team.  Eerlijk zaken doen met klanten en stakeholders binnen het verhaal staat voorop. We behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden: eerlijk en correct. Vandaar dat we trots kunnen zijn op de manier van werken.

3

Flexibiliteit. Door ons klein maar hecht team kunnen we snel inspelen op de markt. Hierdoor zijn we in staat om sneller te schakelen dan grote bedrijven.

4

De klant staat voorop. We drijven op gezond verstand en verkiezen directe en open communicatie. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. U, als klant, bent onze focus en we gaan voor de volle 100% tevredenheid.

Dirk Deveux

Bestuurder 

Sinds jaar en dag gepassioneerd door vastgoed. In 2000 ben ik gestart met de eerste aankoop van een grond die werd omgevormd tot bouwpercelen. Om ons verder te professionaliseren ben ik in 2004 gaan samenwerken met Kurt. Samen hebben we meerdere projecten opgestart. Met al heel wat verwezenlijkingen op het palmares besloten we in 2017 de samenwerking nog te versterken onder de firma Deveux & Vanerum bv. Ons doel is het uitbouwen van de activiteit verkavelingen en de uitbouw van een mooie portefeuille aan woonprojecten. De prospectie, aankoop en verkoop zijn mijn verantwoordelijkheden binnen het verhaal.

DEVEUX VANERUM-6.jpg
DEVEUX VANERUM-7.jpg

Kurt Vanerum
Bestuurder

Als burgerlijk-ingenieur en landmeter-expert ben ik sinds 1996 volop bezig met vastgoed. De microbe werd door mijn vader doorgegeven die het beroep van landmeter-expert al sinds 1970 uitoefende. Als landmeter-expert heb ik Dirk in 2004 bijgestaan in één van zijn projecten.  Nadien hebben wij samen verschillende vastgoedprojecten gerealiseerd in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.  In 2017 werd Deveux & Vanerum bv opgericht als fusie van twee aparte grondvennootschappen, waarmee we resoluut  gaan voor de uitbouw van onze activiteiten in bouwgronden en woonprojecten. Alle technische aspecten voor onze projecten neem ik voor mijn rekening.

Maarten Nijs 

Operationeel manager 

Operationeel Manager

DEVEUX VANERUM-9.jpg
bottom of page