top of page
woning6nieuw.png

Woning 6

Schaliëndak Holsbeek

Het betreft hier een woning met een ruime woonoppervlakte van 230m2.  Deze halfopen bebouwing beschikt over een carport. 

De architectuur van deze woning is rijkelijk uitgerust met sluit nauw aan met de statige hoevewoning die volledig zal worden gerenoveerd.

Deze klassieke villawoning beschikt over maar liefst vier slaapkamers, twee badkamers en een dressing ruimte. Ook hier vinden we plafonds op het gelijkvloers terug met een hoogte van maar liefst 2m80.

Tevens is er een zolderruimte ter beschikking, die volledig wordt afgewerkt, maar ook verder volgens uw specifieke wensen kan worden ingericht. Deze woning beschikt over een zuid gerichte en volledig omheinde achtertuin.

Bewoonbare opp.:
Grondopp.: 

Aantal slaapkamers: 

230m²
314m²

4 + afgewerkte zolder

dirkverkoop.png

Meer weten over deze woning? 

Stel een vraag aan Dirk of maak een afspraak!

Schaliëndak 4.jpg

Prijs 

Totaalprijs grond + constructie
Prijs per m² bewoonbare oppervlakte

 

Prijzen excl. kosten koper zoals registratierechten, BTW, …

€ 655 000,00

€ 2 849,81

Heeft u interesse en wenst u meer info?

Vul je gegevens in en ontvang de plannen en het lastenboek. 

Heerlijk wonen in Holsbeek!

Holsbeek heeft verschillende troeven. Deze locatie combineert de landelijkheid en open ruimte van een dorpsgemeente met de nabijheid van een bruisende studentenstad als Leuven met al haar voorzieningen.

Hoewel Leuven in de onmiddellijke nabijheid is gelegen vindt u in Holsbeek zelf alle voorzieningen die het leven aangenaam en praktisch maken. Zo vindt u hier een lokale bakker, slager, kruidenier, enkele cafés en meerdere restaurants. Daarenboven beschikt de gemeente over een goed uitgerust gemeentelijk sportcomplex met tal van activiteiten en een moderne fitness.

Wie houdt van een pittige wandeling of een uitdagende mountainbike tocht komt hier zeker aan zijn trekken.


De Kesselberg met het omliggend natuurgebied ligt op slecht 500m verwijderd van dit woonproject.  Op een tweetal km vindt u het Chartreuzenbos; een prachtig natuurgebied met uitgestrekte wijngaarden en vergezichten. Vanuit Holsbeek vertrekken er maar liefst 10 MTB routes over kleine wegen, verhard en onverhard, door de bossen en langs holle wegen met afstanden van 10 tot 60 km.


Te Sint-Piertersrode, één van de deelgemeentes, vindt u het kasteel van Horst; een idyllische waterburcht uit de 13e eeuw met een indrukwekkende slotgracht en hieraan gekoppeld een mooie brasserie.  En uiteraard kunnen we de studentenstad Leuven niet vergeten met haar verschillende monumenten en maar liefst 7 statige kerken.

Schaliëndak_Interieur 6.jpg
bottom of page