top of page
woning9nieuw.png

Woning 9

Schaliëndak Holsbeek

Deze woning heeft een woonoppervlakte van 215 m² en is gebouwd in dezelfde stijl als woning 10 en 11, waardoor er een mooi architecturaal geheel wordt gecreëerd.

De rijkelijk afgewerkte gevels en de kwaliteitsvolle inrichting zijn ook hier kenmerkend voor deze woningen. Met een logische indeling en veel lichtinval is dit een praktische en gezellige woning. Zo beschikt de master bedroom ook in deze woning over een dressing.

De woning beschikt bovendien over een afgewerkte zolder, die naar wens nog verder kan worden ingericht. Daarnaast beschikt de woning over een zuidgerichte en volledig omheinde achtertuin.

Bewoonbare opp.:
Grondopp.: 

Aantal slaapkamers: 

215m²
300m²

4 + afgewerkte zolder

dirkverkoop.png

Meer weten over deze woning? 

Stel een vraag aan Dirk of maak een afspraak!

Schaliëndak 6.jpg

Prijs 

Totaalprijs grond + constructie
Prijs per m² bewoonbare oppervlakte

 

Prijzen excl. kosten koper zoals registratierechten, BTW, …

€ 630 000,00

€ 2 936,65

Heeft u interesse en wenst u meer info?

Vul je gegevens in en ontvang de plannen en het lastenboek. 

Heerlijk wonen in Holsbeek!

Holsbeek heeft verschillende troeven. Deze locatie combineert de landelijkheid en open ruimte van een dorpsgemeente met de nabijheid van een bruisende studentenstad als Leuven met al haar voorzieningen.

Hoewel Leuven in de onmiddellijke nabijheid is gelegen vindt u in Holsbeek zelf alle voorzieningen die het leven aangenaam en praktisch maken. Zo vindt u hier een lokale bakker, slager, kruidenier, enkele cafés en meerdere restaurants. Daarenboven beschikt de gemeente over een goed uitgerust gemeentelijk sportcomplex met tal van activiteiten en een moderne fitness.

Wie houdt van een pittige wandeling of een uitdagende mountainbike tocht komt hier zeker aan zijn trekken.


De Kesselberg met het omliggend natuurgebied ligt op slecht 500m verwijderd van dit woonproject.  Op een tweetal km vindt u het Chartreuzenbos; een prachtig natuurgebied met uitgestrekte wijngaarden en vergezichten. Vanuit Holsbeek vertrekken er maar liefst 10 MTB routes over kleine wegen, verhard en onverhard, door de bossen en langs holle wegen met afstanden van 10 tot 60 km.


Te Sint-Piertersrode, één van de deelgemeentes, vindt u het kasteel van Horst; een idyllische waterburcht uit de 13e eeuw met een indrukwekkende slotgracht en hieraan gekoppeld een mooie brasserie.  En uiteraard kunnen we de studentenstad Leuven niet vergeten met haar verschillende monumenten en maar liefst 7 statige kerken.

Schaliëndak 9.jpg
bottom of page