Donckheide – Unieke villa’s

Donckheide is een kleinschalig woonproject gelegen te Herk-de-Stad (Donk) met ruimte voor 22 woningen in Manoir, pastorie en hedendaagse stijl zowel in open als in halfopen bebouwing. De ontsluiting van dit project is voorzien via de Korpse straat. Voor voetgangers en fietsers is er ook  een doorgang naar de Lepelstraat  waar u op minder dan 100 meter een bushalte vindt.

De woningen zijn gegroepeerd aan 2 mooie speelpleinen die voorzien worden van veel groen. Bij de afwerking van deze pleinen zullen er tevens een aantal speeltuigen voorzien worden op het grote plein waardoor dit een zeer kindvriendelijke omgeving wordt.

Op deze prachtige groene locatie bieden wij 4 hoogwaardig afgewerkte en instapklare villa’s aan bestaande uit een uiteenlopend aanbod in zowel moderne als klassieke architectuur.

In het ontwerp van deze woningen werd reeds rekening gehouden met uitbreidings- en aanpassingsmogelijkheden waardoor deze woningen perfect personaliseerbaar zijn aan uw noden en wensen. Mogelijkheid tot aanleg van een zwembad in de achtertuin.

Meer informatie (plannen en lastenboek) over deze villa’s vindt u terug door te klikken op “bekijk details” achter de betreffende villa in onderstaande tabel.

 

Troeven van Donk

  • rustige en groene omgeving
  • landelijke charme
  • vlotte verbinding naar Hasselt / Diest / Leuven
  • verschillende recreatiemogelijkheden in de directe omgeving
  • aanwezigheid van meerdere scholen en opvang